ÚJ! Információs csomag és tervező

2023.12.05

Ha először jársz Budapesten, bizonyára egy csomó kérdés felmerül benned és ezekre nagyon fárasztó az interneten keresztül válaszokat találni. Ezért hoztam létre a turistáimnak az "I LOVE BUDAPEST" információs csomagot, ami egy komplett tudás-csomag!

Mit tartalmaz az I LOVE BUDAPEST internetes csomag?

1. Alap információk és GYIK Budapestről: tömegközlekedés, szállás, mit érdemes souvenirként venni... Megmutatom melyik környéken érdemes szállást foglalni és hol vedd meg a busz jegyeket!

2. Egy 2 napos városnézés tervező, amibe nemcsak a legfontosabb látni valók, hanem a kávék, ebédek is bele vannak tervezve. Természetesen úgy, hogy kényelmes legyen, hiszen az egymás melletti attrakciókat érdemes egy programban megnézni

3. Kuponok, amik CSAK A MI vendégeinknek adnak kedvezényeket, ajándékokat, a legbarátságosabb budapesti éttermekben

4. Étterem és kávézó lista, ár kategória szerint, hogy ne kelljen aggódnod, hogy nem a számodra megfelelő helyre tévedsz be

5. Mit csinálj idegenvezető nélkül? Ha idegenvezetővel nézed meg a legfontosabb objektumokat, biztosan kiváncsi vagy, mit érdemes idegenvezető nélkül megnézni! Nos, ezeket a programokat listába szedtem neked, hiszen nem minden programhoz kell professzionális idegenvezető

6. Egy kis magyar szószedet, videóval, hogy az alap szavakat és kifejezéseket már tudd használni a magyarországi tartózkodásod alatt! (angol és lengyel nyelven elérhető egyelőre)

7. A legjobb szelfi pontok! Ugye neked is fontos, hogy jó képeket csinálj magadról, amikor utazol? Most térképpel és tippekkel megtalálhatod a legjobb fotózási helyszíneket, hogy örökre veled maradjon a budapesti élmény!

8. Kincskereső térkép gyerekeknek... Izgalmas rejtvények: vajon hol figyel az icipici béka-szobor és merre találod a 4 hatalmas kőelefántot? Ki lesz a legügyesebb, aki észreveszi ezeket az eldugott Budapesti pontokat? A családoknak ez a rész segíteni fog, hogy a gyerekek (4-10 éves korban) is élvezzék a városnézést. (A megkeresni való pontok a klasszikus városnéző túraútvonalon vannak.)

Szóval ha szeretnéd TÉNYLEG JÓL ÉREZNI MAGAD BUDAPESTEN, akkor vedd meg valamelyik szolgáltatásunkat (városnézés, hajózás vagy e-book), hogy ezt az információs csomagot ingyen megkapd! :)

Természetesen a csomag meg is vásárolható.