Incentive utak

Kedves Cégvezetők! Egyre gyakoribbak az Incentive utak Budapesten - hiszen ez a város alkalmas arra, hogy a céges utazók pihenhessenek, szórakozhassanak és kultúr programokat is kapjanak. A megérdemelt jutalom és kényelem nem csak további jó munkára ösztönzi a résztvevőket, de a közösséget is építi és az Önök cégének image-ét is.

Tehát az incentive kirándulás minden esetben élmény kell, hogy legyen és ebben a szervezőink és idegenvezetőink segíteni tudnak! Email: budapestmylove@gmail.com 

A céges utaknak mindig gördülékenynek, professzionálisnak és élvezhetőnek kell lennie. A vendégek nem érezhetik, hogy valahol probléma van, így alapos felkészülést és professzionális lebonyolítást kíván!

A Budapesti incentive program tökéletes választás és ezekben tudunk mi is segíteni:

PROFESSZIONÁLIS ÉS ALAPOS SZERVEZÉS

Akár kicsi, akár nagy csoport útját kell megszervezni, segítünk! Szállás, étkezés, programok, hajózás - amire csak szükségetek van! Segítünk összeállítani a programot, megtalálni és lefoglalni a legmegfelelőbb szállodát és étkezést!

PRÉMIUM VENDÉGLÁTÁS: HÁZIASSZONY ÉS IDEGENVEZETŐ

Professzionális lebonyolítás, csinos és magabiztos háziasszony, aki mind a csoport kísérőnek, mind a vendégeknek a rendelkezésére áll, hogy minden tökéletes legyen. A helyismerettel rendelkező háziasszony segít, hogy a legapróbb kellemetlenség és a nagyobb problémák (például baleset) is gyorsan meg legyen oldva! A kifizetések, adminisztrációs feladatok ellátásában is segít, hogy a vendégek és csoportkíséről kellemesen érezzék magukat!

IDEGENVEZETÉS

Klasszikus vagy tematikus idegenvezetés a csoportnak Budapesten, vagy más városokban. 

PRÉMIUM PROGRAMOK, CSAPATÉPÍTÉS

Borkostolás, pálinka múzeum, vagy más prémium program? Segítünk megtalálni! Az üzleti és ösztönző utak jellemzője, hogy a klasszikus programok (például városnézés) mellé valami különleges is társul, magasabb költés, igényesség jellemzi. Sok esetben valamilyen csapatépítő program is érdekessé teszi a programot.Ösztönző utazást terv alkalmazottainak vagy ilyen utazásokkal foglalkozik? Válasszon bennünket szervezőnek és/vagy idegenveztőnek / háziasszonynak: lengyel, spanyol, angol, héber, olasz, török és perzsa nyelven. 

Hogy a megérdemelt kényelem és szórakozás valóban tökéletes legyen, válassz minket! 

EMAIL: budapestmylove@gmail.com